Een weekendje weg met de kinderen in Roosendaal

Samen een weekendje weg

Erop uit met het hele gezin. Een weekend waarin iedereen met volle teugen kan genieten, ook de allerkleinsten. Roosendaal nodigt je uit!

Plannen voor een weekendje weg met de kinderen? In Roosendaal vermaakt het hele gezin zich! Vind hieronder tips voor activiteiten overdag, de leukste overnachtingen en de beste restaurants voor met de kids. 

  1. Indoor speeltuin Avontura

Begin de dag actief bij binnenspeeltuin Avontura. Bij Avontura zie je overal waar je kijkt speelpleinen. De verschillende thema’s maken het een groot feest om hier te spelen! Breng nu je er toch bent ook gelijk een bezoek aan het naastgelegen trampolinepark Krazy Kangaroo (vanaf 8 jaar). Tijdens een uurtje springen als een kangoeroe kun je hier helemaal los gaan, om met een voldaan gevoel weer naar buiten te stappen. Honger gekregen van alle activiteiten? Op het terrein waar Avontura is gelegen, vind je restaurant Het Hooihuis en LOOF!. Beide in een mooie groene omgeving, waar je op het terras lekker even kunt bijkomen van de actieve ochtend! Op het parkeerterrein bij De Stok is voldoende gratis parkeergelegenheid, je stapt dus zo weer in de auto.

  1. Op Safari

Bij Onder Zeil Bed & Breakfast staat een ontzettend toffe overnachtingsplek op jullie te wachten: een safaritent! Deze ruime tent is van alle gemakken voorzien en staat dus garant voor een zorgeloos weekendje weg. Op de barbecueplaats geniet je bij mooi weer van een heerlijke barbecue, terwijl de kids zich vermaken tussen de konijnen en kippen of een sprong wagen op de trampoline. In het nabijgelegen Wouw is een supermarkt en slager te vinden, waar je terecht kunt voor allerlei lekkers. En als de kids op bed liggen, geniet je gewoon nog even lekker na op de veranda van jullie prachtige tent!

  1. Buiten zwemmen

Wakker worden midden in het groen, hoe fijn is dat! Tussen de fluitende vogels en andere natuurgeluiden krijg je echt even het vakantiegevoel. Helaas komt er na het ontbijt een eind aan het verblijf in de tent, maar er is nog genoeg te doen als je nog geen zin hebt om naar huis te gaan. Op een steenworp afstand is bijvoorbeeld zwembad De Stok te vinden, waar je bij mooi weer kunt genieten van meerdere buitenbaden.

  1. Afsluiter

Heb je nog wat tijd over voor een leuke afsluiter van het weekend? Ga dan nog even samen Roosendaal in! Voor een lekkere lunch, een heerlijk vers Italiaans ijsje of een borrelplankje in de zon: dankzij het ruime horeca aanbod is er voor elke gelegenheid een fijn plekje te vinden. Bekijk de 'kids-proof' horeca

Tip: op zondag parkeer je de auto in Parkeergarage Nieuwe Markt en Parkeergarage Biggelaar voor maximaal 2 euro.

Ook leuk om te doen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.