6 tips voor verkoeling tijdens warme dagen

Zomerse verkoeling

De zon staat hoog aan de hemel, de temperaturen stijgen: de zomer is begonnen! Op deze 6 plekken vind jij verkoeling in Roosendaal.

Tijdens de warme zomerdagen is niks lekkerder dan wat verkoeling in, op of bij het water. Huur een sloep, neem een duik in het water of strijk neer aan het zwembad. Bekijk de tips en vind de verkoelende spots in Roosendaal. 

1. Suppen op de Vliet

Suppen, oftewel stand up paddling is de laatste jaren razend populair. En ook op de Roosendaalse Vliet kan terecht om je balanceer skills op het water te oefenen! De ervaren supper huurt hier simpelweg een SUP board en de beginner kan onder begeleiding mee met een ervaren instructeur. Ga suppen op de Vliet en geniet van een heerlijk zomerse dag op het water!

2. Huur een sloep

Wat is er leuker dan een bootje huren en onder het genot van een drankje en een hapje de omgeving te verkennen? In Roosendaal huur je bij de Vliet een sloep voor een of meerdere uren. Een perfecte verkoelende en gezellige activiteit om met vrienden te doen.

3. Verkoeling in de stad

Moet je toch de stad in voor boodschappen of wil je lekker een terrasje pakken, loop dan zeker eens langs de Nieuwe Markt. De fonteinen daar geven niet alleen verkoeling, het is ook een perfect plek om de kids even te laten spelen!

4. Tolbergvijver

De Tolbergvijver is misschien wel een van de mooiste plekken in Roosendaal om op, in en bij het water te ontspannen. Deze recreatievijver leent zich perfect voor een verkoelende duik of een dagje dobberen op een bootje. Neem wat lekkers mee voor een picknick en je hebt gegarandeerd een lekker lome zomerdag op deze prachtige plek.

5. Zwaaikom

De Zwaaikom, het water dat in het verlengde ligt van De Vliet, is gelegen in de nieuwe Urban wijk Stadsoevers en biedt de perfecte chillplek voor een warme zomerdag. Strijk neer op de trappen met een goed boek, laat je benen in het water bungelen of neem gewoon een heerlijke duik!

6. Zwembad De Stok

Bekend in Roosendaal en ver daarbuiten is zwembad De Stok. Strijk hier neer op je handdoek, trakteer jezelf op een ijsje en zoek zeker ook verkoeling in een van de drie heerlijke buitenbaden. Van het peuterbad tot aan de hoge duikplank, tijdens een warme dag is dit de plek waar je moet zijn.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.