5x Overnachten met kinderen in Roosendaal

Op naar dromenland!

De leukste plekken in de omgeving van Roosendaal om te overnachten met kinderen.

Wakker worden in een safaritent, blote voeten in het gras en vers brood bij het ontbijt: hét ultieme vakantiegevoel! In de omgeving van Roosendaal vind je allerlei mooie plekken waar je heerlijk met het hele gezin geniet van een (kampeer)vakantie.

  1. Hoef en Hei - In de natuur en tussen de dieren

Oude Ettensebaan 7, Roosendaal
Gelegen op een steenworp afstand van de prachtige Rucphense Heide biedt vakantiehuisje Hoef en Hei alles voor een heerlijke vakantie met kinderen. Zoals het een echte boerderij betaamt kom je hier volop dieren tegen en ook jullie gezinshond is hier welkom. De kinderen mogen hier helpen met de verzorging van de paarden of kunnen een duik nemen in het in de zomer opgezette zwembad. De omgeving leent zich verder perfect voor actieve uitstapjes voor het hele gezin. Met recht een top accommodatie voor gezinnen met kinderen.

  1. Bed & Breakfast Onder Zeil - Overnachten in safari stijl

Holterbergsestraat 2b - Roosendaal
Bij Bed & Breakfast Onder Zeil vind je vier prachtige safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Twee slaapkamers met in totaal plek voor vijf personen, een heerlijke veranda, een keuken én badkamer: werkelijk aan alles is gedacht. Een comfortabel bed, maar met de sfeer van een camping. Je ervaart op deze unieke plek in Roosendaal de gemakken van een bed & breakfast terwijl je ook nog eens volop geniet van het heerlijke buitenleven. Met de aanwezigheid van een dierenwei, trampoline, speelhuisje, schommels en voetbalveld weet je zeker dat de kinderen ’s avonds moe maar voldaan hun ogen sluiten.

  1. Camping Getaway - Een échte getaway in de natuur

Bosbesstraat 65, Wouwse Plantage
De gezinnen die tot rust willen komen in een groene omgeving zitten goed bij Camping Getaway in Wouwse Plantage. De kampeerplekken zijn ruim opgezet om te garanderen dat iedereen zijn eigen, rustige plek voor tent, camper of caravan heeft. Een openlucht zwembad, speeltuintje, jeu de boules banen en de visvijver zorgen daarnaast voor de perfecte vakantie activiteiten voor jong en oud. De liefde van de eigenaars voor een rustige vakantie straalt hier in alles door. Een perfecte plek om samen met de kinderen te ontsnappen aan het alledaagse leven.

  1. Camping Landgoed Ottermeer - Unieke camping voor de actieve gezinnen

Ottermeerweg 2 - Wouwse Plantage
Wie op zoek is naar een camping waar volop activiteiten georganiseerd worden en waar je je echt nooit hoeft te vervelen moet zeker een bezoek brengen aan Camping Landgoed Ottermeer. Workshops en evenementen op het gebied van yoga, creativiteit, sport, spel; het is te veel om op te noemen! Overnachten doe je hier in een beachloft aan het meer, een pipo- of zonnewagen, een yurt of gewoon in je eigen tent. Deze prachtige plek in West-Brabant biedt gegarandeerd een topvakantie voor het hele gezin.

  1. Camping 't Schouwke - Eenvoudig genieten van het buitenleven

Een plek waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen, jullie trouwe viervoeter ook welkom is en waar het verse brood op zaterdag aan de deur geleverd wordt. Camping ’t Schouwke is een eenvoudige camping en juist daarom een plek waar je heerlijk met het hele gezin tot rust komt. De kampeerplekken zijn ruim ingedeeld, er is een jeu de boules baan en het hele terrein is een ware ontdekkingsreis voor de kinderen. En na zo’n dag heerlijk buitenleven slaap je gegarandeerd als een roosje op deze mooie bestemming in het West-Brabantse land. Een echte aanrader.

Andere overnachtingsmogelijkheden

Nog niet de overnachting gevonden die je zocht? Bekijk hier nog meer bed & breakfasts, campings en hotels in en om Roosendaal.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.