6x De lekkerste ijsjes

Zin in een ijsje?

Wie denkt aan een warme dag, denkt aan een ijsje halen. Toch? Heerlijk, verkoelend én een gezellig uitje. 

Denk je aan zomer, dan denk je aan ijs! De lekkerste snack op tropische dagen, maar eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om een heerlijk ijsje te eten. Op deze plekken in Roosendaal en omgeving kun je terecht voor een heerlijk zomerse lekkernij.

Simpel & Puur

Plantagebaan 1, Wouwse Plantage
Voor het ultieme vakantiegevoel koop je natuurlijk ijs uit een caravan! Bij Simpel & Puur in Wouwse Plantage staat een bijzondere ijscaravan voor de deur, waaruit ijs van de Gerdahoeve wordt verkocht. 

 

Openingstijden ijscaravan

De Hazelaar

Moerstraatseweg 15, Heerle
De Hazelaar is de ideale plek voor fietsers om even af te stappen. Bij mooi weer geniet je op het terras van heerlijk Italiaans schepijs van de ijscokar. In de tussentijd kun je gebruik maken van het oplaadpunt voor elektrische fietsen, zodat je met nieuwe energie weer kunt wegrijden.

De ideale afstapplek

Maddey's

Markt 44, Roosendaal
De roze picknickbanken van 'Pink Paradise' Maddey’s nodigen je uit om gezellig aan te schuiven voor een heerlijk ijsje. De vitrine is altijd goed gevuld met de meest uiteenlopende smaken, zoals vijg, bounty, zure matjes en bokkepoot. Maar ook de vertrouwde smaken zoals vanille en straciatella ontbreken niet in het assortiment.

Kies jouw smaken

Café Tivoli

Kerkplein 6, Nispen
Café Tivoli is centraal gelegen in het dorp Nispen. Een ideaal rustpunt tijdens een wandeling of fietstocht. En laten ze hier nou net hele lekkere ijsjes verkopen. Ga voor een ijsje to go of geniet op het terras van een heerlijke verse coupe.

Stay or To Go?

De Gerdahoeve

Het Dreefje 3, Schijf
In het mooie buitengebied nét buiten Nispen ligt ijsboerderij De Gerda Hoeve. Ook weer zo’n fijne plek om te pauzeren tijdens een fietstocht. Heerlijk room- en sorbetijs in verschillende smaken lacht je vanuit de vitrine toe. Dat wordt nog lastig kiezen! Op bestelling worden ook ijstaarten gemaakt: ideaal voor een feestje.

Langs bij de boer

Caffè Dono

Nieuwe Markt 3a, Roosendaal
Caffè Dono tilt de ijsbeleving naar een ongekend hoog niveau. Want als enige serveren zij het autenthieke Italiaanse ijsdessert Affogato. Hierbij wordt een bolletje vanille-ijs overgoten met hete espresso. Ze combineren zo hun koffie expertise met versgemaakt ijs. What's not to like? Kies uit een van de zes smaken die ze hier serveren en waan je weer even terug in bella Italia.

Een ware ijsbeleving
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.