Winebizz, Excellent Wines


De echte wijnspecialist

John de Nijs, Mark de Nijs (zoon van..) zijn gepassioneerde wijnkenners van dé wijnspeciaalzaak van Roosendaal en omstreken. Zij worden omringd door een team van enthousiaste medewerkers én wijnkenners. Wijnliefhebbers worden met open armen ontvangen in een fraaie winkel, met proeflokaal, in de Nispensestraat. Je proeft niet alleen de wijnen, maar ook de passie en ervaart een heuse beleving.

Een fraai wijngeschenk (particulier en bedrijven) of passende wijn bij een gerecht? Bij Winebizz ben je aan het juiste adres. Van huiswijnen tot topwijnen, champagne, port, wijnen uit alle windstreken van de wereld en in iedere prijsklasse. Een bijzondere plek hebben de wijnen uit Zuid-Afrika, een van de specialisaties. Trots zijn ze ook op hun groeiend aantal biologische wijnen waarvan sommigen zelfs bio-dynamisch zijn! Beleef en proef Winebizz.

Proeverijen en evenementen
Winebizz organiseert wijnproeverijen, masterclasses en andere wijn gerelateerde wijnevenementen. Kijk voor de agenda op de website.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.