De Heeltuin


De Heeltuin in Roosendaal is een kruidentuin vol helende kruiden en planten en wordt verzorgd door Linsey Teuling-Evers. Zij is herboriste en wil graag haar passie voor de natuurlijke verzorging van onze gezondheid en de natuur overdragen.

De tuin is op afspraak te bezoeken, en je kan er terecht voor gezondheidsadvies en gezondheidsbevorderende kruidenproducten, zelfzorgmiddelen en kruidige cadeau's.

De Heeltuin verzorgt diverse workshops zoals: Voorjaarsreiniging, E.H.B.O. met kruiden, Kruiden voor de huid, Kruiden voor spieren en gewrichten. Tijdens de workshop maak je een zelfzorgmiddel of verzorgingsproduct.

Jaarlijks is er de cursus Krachtige Kruiden te volgen. In 12 lessen leer je ruim 30 kruiden te herkennen, te verwerken en toe te passen. De cursus geeft je naast informatie over ons lichaam ook veel praktische informatie om je gezondheid te verbeteren.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.