Bibliotheek West-Brabant

Bibliotheek Het Markiezaat en VANnU zijn per 1 januari 2020 gefuseerd tot Bibliotheek West-Brabant. De nieuwe bieb bouwt verder aan een sterk bibliotheeknetwerk in West-Brabant, in onze vestigingen, op scholen en daarbuiten. De bibliotheek is er voor iedereen die wil lezen, leren, ontmoeten en ontdekken. De bibliotheek prikkelt leergierigheid! De wensen van onze klanten, bezoekers en samenwerkingspartners staan daarbij centraal. 

Je kunt in de bibliotheek terecht voor het boeken van lenen, maar daarnaast bieden we nog veel meer aan. Er is ruimte om een krant te lezen, te komen studeren of om deel te nemen aan cursussen of oefengroepen gericht op het verbeteren van taal en digitale vaardigheden. Ook hebben we regelmatig leuke activiteiten in de bibliotheek, voor jong en oud! Op www.bibliotheekwb.nl/agenda kun je zien wat er te doen is in onze vestigingen. 

Neem alvast een kijkje

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.