Benijdenswaardige hoogte


Locatie

Wildersedreef
Wouwse Plantage
Plan je route

Jaren geleden is deze plek ontstaan vanuit de doelstelling om mensen, die het slechter hebben, in een andere wereld bij te staan. Een fysieke plek die in de loop der jaren letterlijk is uitgegroeid, recent is aangepast, en ook nu weer een verbinding legt met de Nieuwe Wereld. In de rand van het bos met uitzicht op de aanliggende weilanden en akkers is het een oase in een verstilde omgeving. Met de  symboliek van de plek en de stilte van de omgeving is gekozen voor het thema ´VERSTILLING- de oase ´met de dubbele betekenis die het thema heeft. Het beeld ´Benijdenswaardige hoogte´ van Pieter Obels sluit op die thematiek naadloos aan.

Benijdenswaardige Hoogte is een beeld van cortenstaal van Pieter Obels. De essentie en esthetiek van natuurlijke vormen worden geconserveerd in ingenieuze cirkelvormen;  chaos en orde, beweging en rust.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.