New Yorker


NEW YORKER- Dress for the moment

Met meer dan 1.100 winkels in 45 landen is NEW YORKER een van de toonaangevende bedrijven in de jonge modewereld. Het assortiment bestaat uit de eigen merken FSBN, FB SISTER (sport en streetwear), AMISU en SMOG (casual en eveningwear), CENSORED (lingerie en badmode) en een breed assortiment aan accessoires.

Dress for the moment.

- Elk moment is uniek. Net als elke uitstraling. NEW YORKER heeft de juiste stijl voor elk moment. New Yorker wilt ervaringen creëren en hun klanten aanmoedigen om zichzelf te zijn. Om echt te zijn, om te experimenteren en jezelf steeds opnieuw uit te vinden. ‘ ‘We make fashion for real moments’.

NEW YORKER staat al meer dan 40 jaar voor mode. Mode waarmee je jezelf op nieuwe manieren kunt uitdrukken en nieuwe looks kunt creëren. Zij maken mode voor iedereen die zichzelf elke dag opnieuw wil uitvinden.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.