B&B Ouwerveldezicht


Bed & Breakfast Ouwerveldezicht is gelegen op een unieke locatie. Een omgeving waarin rust, contact met de natuur, actie en ontplooiing de ruimte krijgen. Om uit te rusten en te ontstressen van het vaak drukke dagelijkse leven. Het gastenverblijf bevindt zich in het voorhuis van de deels gerestaureerde woonboerderij. In de prachtig aangelegde tuin kun je overnachten in een Treehouse, Ierse Bowtop of Finse Kota. 
Ouwerveldezicht is gelegen aan de zuidzijde van waterloop ‘de Zoom’ te Wouwse Plantage. Het pand is een deels gerestaureerde oude boerderij gesitueerd in het agrarisch landschap van de Ouwervelden, gelegen nabij de bossen van het landgoed Wouwse Plantage. De omgeving van Ouwerveldezicht is landelijk, afgewisseld met bossen, vergezichten en veel kleine weggetjes waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Kortom, een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.