The Loods Creative Lab


Een inspirerende en dynamische plaats waar tal van kunstenaars onder één dak gehuisvest zijn, een mooie culturele toevoeging aan Roosendaal.

De oude kantoorruimtes voorin graffitihal The Loods HOF zijn omgebouwd tot atelierruimtes. Er worden diverse activiteiten georganiseerd; door de atelierhouders maar ook gezamenlijk.

Zo vinden er workshops, bedrijfsuitjes, seniorenateliers en kinderateliers plaats. Ook voor kinderfeestjes, bijvoorbeeld met graffiti, kun je er terecht. En natuurlijk voeren de kunstenaars ook diverse creatieve opdrachten uit. Je kunt iets moois vinden voor aan de muur, maar ook unieke kledingstukken, beeldhouwwerken, fotografie en bijzondere fietsen.

Diverse keren per jaar organiseren ze open atelierdagen, festivals en exposities. Ook organiseren ze diverse evenementen in samenwerking met graffitihal The Loods HOF.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.