Suus' Schmink Atelier


Wil je ook leren schminken als een volleerd grimeerartiest? De WAUW-factor behalen door vanuit de basis zelf te leren om je schminkcreaties te…

Wil je ook leren schminken als een volleerd grimeerartiest? De WAUW-factor behalen door vanuit de basis zelf te leren om je schminkcreaties te verbeteren! In de 5 lessen van de basiscursus leer je diverse ontwerpen te maken, m.b.v. een aantal leuke en zeer haalbare technieken die je op heel veel andere creaties kunt toepassen. Tijdens de gevorderdencursus van 4-avonden breid je deze technieken verder uit en ga je ook aan de slag met materialen als sjablonen, splitcakes en blingclusters. Of kom gezellig mee doen met een Ouder-Kind-Workshop; echt een ochtend quality-time met jouw mini. Wil je in enkele uren een mooi ontwerp voor bijv. carnaval, op jezelf of je kind, leren schminken? Dat kan tijdens een van de losse workshops! Met de juiste technieken en professionele schmink-materialen, ga je ervaren dat jij dat ook kunt. Voor de kids (vanaf ong. 8 jaar) zijn er op woensdagmiddag mini-cursussen, waar ze zelf leren schminken. 

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.