Overdekt winkelen in Roosendaal

Overdekt shoppen

Beschermt tegen de regen of lekker in de airco tijdens warmere dagen. Overdekt en stijlvol shoppen doe je hier! 

Overdekt winkelen in winkelcentrum de Passage

In Roosendaal vind je ontzettend veel mooie winkels verspreid door de hele stad! Er zijn echter twee plekken die je als shopliefhebber zeker eens moet bezoeken, namelijk de twee overdekte winkelcentra. Zowel in winkelcentrum Roselaar als in de Passage kun je je hart ophalen bij verschillende boetiekjes en winkels van grote ketens. Shop till you drop en dan ook nog eens fijn overdekt!

Winkelcentrum De Passage

Winkelcentrum De Passage

De stijl van dit winkelcentrum in woorden omschrijven is onmogelijk, dit moet je simpelweg met je eigen ogen zien! Zo'n overdekte shopervaring krijg je nergens anders. Dit winkelcentrum is naast een perfecte plek om te shoppen ook een echte bezienswaardigheid.

Winkelcentrum Roselaar

Winkelcentrum Roselaar

Van boekwinkels tot aan delicatessen, woonaccessoires tot aan lunchrooms en uiteraard volop kledingwinkels voor hem, haar én de kinderen. In winkelcentrum Roselaar kun je echt voor alles terecht! Een dagje overdekt shoppen doe je dan ook zeker hier!

Nog meer shoppen

Nog meer shoppen

Als echte shopliefhebber nog niet uitgeshopt in een van de overdekte winkelcentra? Geen nood! Er zijn nog veel meer plekken om te winkelen in Roosendaal! Alles wat je nog meer wilt weten rondom winkelen in de stad vind je via onderstaande link. 

Ontdek ook

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.