Boerderijwinkels in en rondom Roosendaal

Vers van het land, zo op je bord!

Shoppen op de boerderij, voor verse, heerlijke, veelal biologische producten.

Vers geplukte aardbeien, asperges die net uit de grond komen of melk rechtstreeks van de koe. Dat proef je! Op veel plekken kun je deze kakelverse producten in een speciale boerderijwinkel kopen of zelf het land op om te plukken.

Vroenhout - Vroenhoutseweg 8, Roosendaal

Bij de familie Taks kun je terecht voor een uitgebreid assortiment. Naast een grote hoeveelheid bloemen en planten, koop je hier namelijk verse aardbeien, aardappelen, groenten en fruit, afhankelijk van het seizoen.

Boerderijwinkel Luysterburg - Herelsestraat 173, Heerle

Direct van het naastgelegen land de winkel in: verser kan niet! Aardbeien, asperges, suikerbieten, tarwe en aardappelen komen allemaal van eigen grond, de overige producten in de mooie boerderijwinkel Luysterburg in Heerle komen van andere lokale boeren. Er is ook een boerderijautomaat aanwezig, waar je ook buiten openingstijden terecht kunt voor bijvoorbeeld verse aardbeien.

Mangelaars - Schouwenbaan 9, Wouwse Plantage

Geen aardbeien en asperges, maar vlees voor fijnproevers bij deze boerderijwinkel. Bij de winkel van familie Mangelaars ben je aan het goede adres voor vlees van het Franse Parthenaise vee, dat een unieke smaak heeft.

Aspergekwekerij Vos - Boeiinksestraat 8, Roosendaal

In het aspergeseizoen volop asperges, maar ook producten als aardbeien, zoete kersen, nougat en ambachtelijk ijs zijn hier verkrijgbaar. In de winkel van aspergekwekerij Vos kun je ook originele cadeaumandjes laten maken, super leuk om weg te geven!

Kwekerij Lazeroms - Vinkenbroeksestraat 14, Roosendaal

Bij Kwekerij Lazeroms kun je eenvoudig verse producten bestellen en ophalen, maar ook laten bezorgen! Asperges, aardbeien, kersen en eieren en allerlei andere ingrediënten voor een heerlijke maaltijd.  

Zuivelhoeve Zwanenburg - Zwanenburgstraat 5, Roosendaal

Yoghurt, vla, hangop en karnemelk: een greep uit de zuivelproducten die je bij Zuivelhoeve Zwanenburg kunt kopen. Je tapt hier verse melk uit een automaat, afkomstig van een van de ongeveer honderd koeien die op de boerderij rondlopen.

Boer, winkel van het land - Rucphensebaan 69, Roosendaal

Boer is méér dan een plek om je boodschappen te doen. Bij Boer, winkel van het land vind je verse, lokaal geteelde groenten en fruit. Van soeppakketten tot verrassende recepten en (fruit)cadeaus. Het personeel vertelt je met alle plezier waar de producten vandaan komen en laten zien wat je er allemaal mee kunt maken.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.