MTB-tocht Audax Klub Nederland

Locatie

Adres:
Vertrek Huis ten Halve
Kruisstraat 60
4707 RC Roosendaal
Plan je route
Afstand:

Geplaatst

op zondagochtend 7 november hun jaarlijkse MTB-tocht georganiseerd. De tocht gaat door de prachtige bos- en natuurgebieden van Roosendaal en omgeving. De deelnemers kunnen zich ter plaatse inschrijven, waarna ze tussen 8.00 en 10.00 uur kunnen starten. Er zijn 3 afstanden 23, 33 en 43 km.

De deelnemers kunnen tijdens de rit nog zelf beslissen of zij een kortere of langere route nemen. Het is geen wedstrijd, iedereen kan zijn eigen tempo rijden. Halverwege de route is een verzorgingspost met sportdrank en versnaperingen. Ook is hier een EHBO-post en eventuele reparatie van de fiets is mogelijk. De gehele route is uitgepijld en op gevaarlijke oversteken worden de deelnemers voor het overige verkeer gewaarschuwd. Bij terugkeer is er een gratis kop soep. Ook de fietsen kunnen worden afgespoten. Parkeergelegenheid is er voldoende.

Wanneer

  • Zondag 7 november 2021

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.