Catering VIP gasten ZLM Tour

VIP Catering

Vishandel Westrand Roosendaal verzorgt de catering voor de VIP gasten tijdens de vierde etappe van de ZLM Tour

Getrakteerd op verschillende vislekkernijen, bladerdeeghapjes en vega- en kipgerechten zal het de VIP-gasten van de ZLM Tour aan niets ontbreken.

De catering tijdens de ZLM Touretappe in Roosendaal is in handen van Malika Aaddi, eigenaresse van Vishandel Westrand Roosendaal. Haar zaak op de Rembrandtgallerij ligt op steenworp afstand van de finishlijn. ‘Ik was blij verrast toen de organisatie bij mij terechtkwam’, vertelt ze. 

De viszaak bestaat al zo’n 10 jaar en is niet meer weg te denken uit de wijk. De van oorsprong Marokkaanse Aaddi kent de wielrennerij vooral van tv. Zelf fietst ze graag met haar kinderen naar het bos. ‘Haar de Marokkaanse roots zullen te proeven zijn in de verschillende gerechten die zij en haar team op 10 juni presenteert. ‘Ik hoop dat de 150 gasten na afloop tevreden zullen zijn over de kwaliteit van eten en de service die we bieden. Daar doen we het voor.’

Meer informatie

Bekijk hier het hele programma van de ZLM Tour op 10 juni.

 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.