Wings for Life World Run-Roosendaal


Locatie

Sportpark Vierhoeven
Nispenseweg 5
4707 RA Roosendaal
Plan je route

Aanmelden

De Wings for Life World Run is anders dan anders. Het is niet wat je zou verwachten van een race. Sowieso klinkt het startschot overal ter wereld op hetzelfde moment. Precies om 11u UTC. Dat betekent dat deelnemers in het Verenigd Koninkrijk om 12u starten, in Nederland om 13u enzovoorts... Er is geen eindstreep. Er is wel een virtuele Catcher Car. Die virtuele auto zet 30 minuten na het startsignaal de achtervolging op de hardlopers in en haalt vervolgens deelnemer na deelnemer in. Recreatieve hardlopers worden bijvoorbeeld na 5km al ingehaald, terwijl de echte pro's het misschien wel tot 50km volhouden. 
Het mooiste van deze race: 100% van al het inschrijfgeld en alle donaties gaat direct naar onderzoek naar ruggenmergletsel, waar gezocht wordt naar een genezende behandeling voor ruggenmergletsel.

Wanneer

  • Zondag 5 mei 2024 13.00 - 16.30 uur
  • Verzamelen THORhonk vanaf 12:00 uur; gezamenlijke warming-up mogelijk.

Prijzen

  • € 25,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.