Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Collectief VIER - OVERSTAPPEN


Collectief VIER organiseert en inspireert, vormt een plezierige basis voor interessante kunstprojecten en exposities, waarbij samenwerking met andere kunstenaars niet geschuwd wordt. Collectief VIER heeft als uitvalsbasis het eigen atelier in Zeeland, rond de Westerschelde, maar heeft de vier windstreken in het vizier. Met tijd als vierde dimensie.

Met ruimte voor dualiteit, oorspronkelijkheid en door ons benaderde inspirerende kunstenaars. Kortom: Collectief VIER = beweging en verbinding. En dat is een groot goed in Zeeland en ver daarbuiten.

Collectief VIER exposeert in Roosendaal, een plek waar iedere Zeeuw via het spoor terechtkomt, een plek waar je moet OVERSTAPPEN, op weg naar nieuwe dimensies. Alle vier de kunstenaars, Johan Klein, Leen van Duivendijk, Margriet de Vries en Jorien Brugmans. hebben eigen werken in het museum hangen, geïnspireerd door het Tongerlohuys.

Prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • KinderenGratis tot 18 jaar
  • MJK (Museumjaarkaart)Gratis

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.