Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Concert 750 jaar Sint-Catharinadal

Locatie

Adres:
Lambertuskerk
Torenplein 1
4724 BX Wouw
Plan je route
Afstand:

De Lambertuskerk in Wouw vormt op zaterdag 16 oktober het decor voor de start van de activiteiten rondom 750 jaar Sint-Catharinadal. Er worden op die dag, vanaf 19.30 uur, optredens verzorgd door Crossbones Trombones uit België en SaxOranje uit Wouw. Daarnaast komt er ook een tentoonstelling met portretten van de zusters in de Lambertuskerk te staan. Sint-Catharinadal is ooit in de parochie Wouw (Vroenhout) ontstaan en toen via Breda uiteindelijk in Oosterhout terecht gekomen. De tentoonstelling reist dan ook later door naar Breda en Oosterhout.

Conform de regels rondom Corona dient men bij de ingang een bewijs van vaccinatie (QR-code), negatief testbewijs of herstelbewijs te tonen in combinatie met een ID-bewijs.

Prijzen

  • € 10,00 Kaarten zijn vanaf 27 september verkrijgbaar bij VVV Roosendaal en VVV i Wouw en kunnen ook besteld worden via info@orgelfondswouw.nl. De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan de Stichting Icoon van Wouw, de stichting die middelen inzamelt voor de restauratie van de Lambertuskerk.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.