Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Geplaatst

Open Air Bioscoop in samenwerking met Cinema Paradiso: Britt-Marie was hier

Deze Zweedse film uit 2019 is moeilijk in een hokje te plaatsen maar valt officieel onder de noemer: Komedie, Drama, Sportfilm
De 63-jarige Britt-Marie besluit haar man na veertig jaar huwelijk te verlaten en naar het kleine dorpje Borg te verhuizen. Hier besluit ze een baan aan te nemen die weliswaar ver buiten haar comfortzone ligt, maar haar ook het nodige lijkt op te leveren. Hoewel er in eerste instantie niets lijkt te gebeuren, blijken de inwoners toch grootse dromen te hebben. Dromen die ook Britt-Marie’s leven een nieuwe impuls zullen geven en haar uiteindelijk overtuigen van het feit dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen.
Naar het gelijknamige boek van Fredrik Backman (de schrijver die ook ‘Een man die Ove heet’ op zijn naam heeft staan).
Regie: Tuva NovotnyPrijzen

  • Voorstellingen zijn alleen bij te wonen na te hebben gereserveerd. Alle voorstellingen hebben een toegangsprijs van € 5,00 en men heeft geen vrije zitplaatskeuze.
    Na binnenkomst begeleidt een vrijwilliger de bezoeker naar een zitplaats.

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.