Bye Bye Love


Bye Bye Love is een theatershow van de  The Dutch Everly's Tribute Band en draait om de onvergetelijke muziek van Don en Phil, beter bekend als The Everly Brothers. Twee jongens uit een bescheiden kolenmijngemeenschap in Kentucy die in 1957 internationaal doorbraken.  Iconische bands als The Beatles, The Hollies en vele anderen lieten zich door hun muziek inspireren. Van hemelse close harmony tot uptempo swing, onder begeleiding van een ijzersterke formatie van vier topmuzikanten

Dompel je onder in een ware ‘trip down memory lane’ met de onsterfelijke muziek van dit beroemde rock-‘n’roll duo. Alle grote hits komen voorbij; vanaf hun doorbraak in 1957 tot het legendarische Reunion Concert in 1983. Onvergetelijke nummers als Bye Bye Love, Cathys Clown, Wake up Little Susie, Lucille en When Will I Be Loved volgen elkaar in een razend tempo op. Een muzikaal eerbetoon aan The Everly Brothers dat het publiek nog lang zal bij blijven.

Wanneer

  • Dinsdag 31 oktober 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 29,75

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.