Muziekvereniging Roosendaal

Geplaatst

Summer Shout-out op Tongerloplein door Muziekvereniging Roosendaal

Onder het motto ‘Summer Shout-out’ laat Muziekvereniging Roosendaal op zaterdag 9 juli van 15.00 tot 18.00 uur op het Tongerloplein eindelijk weer verenigingsbreed van zich horen. Drie orkesten van de vereniging, te weten de Young Band, de Concertharmonie en het Variatieorkest, brengen u elk hun eigen repertoire. Aan elk orkest zijn dit keer een aantal gelegenheidsmuzikanten toegevoegd. Alle muzikanten van Roosendaal, lid of geen lid, zijn namelijk uitgenodigd om vier repetities mee te oefenen en op 9 juli mee te spelen.

Ook dit jaar geeft Muziekvereniging Roosendaal speciale aandacht aan jong Roosendaals talent. Behalve de eigen Young Band staan als special guests Julia Schutten en Nienke Consemulder op het podium, twee jeugdige topzangeressen van Roosendaalse bodem die beide al veel van zich hebben laten horen.

aal. 

Wanneer

  • Zaterdag 9 juli 2022 15.00 - 18.00 uur

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.