Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam


Vierdaagse workshop “Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam” Door Mies Kloos, docente Spiologie

Leven in vertrouwen is de beste preventie van ziekten Begrip en inzicht geven “wonderbaarlijke” genezingen De vijf biologisc…

Vierdaagse workshop “Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam” Door Mies Kloos, docente Spiologie

Leven in vertrouwen is de beste preventie van ziekten Begrip en inzicht geven “wonderbaarlijke” genezingen De vijf biologische natuurwetten laten ons zien hoe ons lichaam functioneert: ziekten zijn onderdeel van biologisch zinvolle processen die verklaarbaar, voorspelbaar en ook zeer herkenbaar zijn. Begrip van de biologische wetten geeft je een heel ander beeld van ziekten: doordat je je angst en zorgen ervoor zult verliezen, ben je in staat ze te verwelkomen als een logisch gevolg van jouw persoonlijke perceptie van eerdere gebeurtenissen of situaties. Je gaat inzien dat zieken niet bestreden, maar doorleefd dienen te worden. Je zult op een zeer diep niveau gaan voelen en weten dat het lichaam geen fouten maakt, dat symptomen slechts boodschappen zijn van je onderbewuste en je zult die boodschappen kunnen begrijpen. De implicaties van het leven volgens de biologische wetten zijn enorm verrijkend en ver-reikend. Ze zullen je kijk op het leven en op de processen van ziekte en gezondheid diepgaand veranderen. Je wordt rustiger en krijgt meer vertrouwen, zowel in het lichaam als in de dingen die je overkomen in het dagelijks leven. 

Prijzen

  • € 470,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.