Wisselexpositie Tuin van Van Hasselt


In de tuin zijn prachtige werken van de Roosendaalse kunstenaar Toine Boddaert te zien. De wisselexpositie is onderdeel van de tentoonstelling ‘De hand van Antwerpen’ die plaatsvindt in het Tongerlohuys in Roosendaal en het Karrenmuseum in Essen. Het atelier van de kunstenaar ligt namelijk aan de Nederlands-Belgische grens.

Toine: “Waarnemingen, gedachten, observaties, prikkels en mensen uit mijn omgeving dagen mij uit om iets- ‘kunstzinnigs’ te maken. Dat gebeurt in de vorm van metalen beelden en sculpturen, maar ook schilderijen. De expositie van metalen beelden en sculpturen in de Stadstuin Van Hasselt in Roosendaal geeft een indruk van wat mij inspireert.”

De tentoonstelling is elke dag gratis te bezoeken van 11:00-19:00. Tijdens de openingstijden van het Tongerlohuys kun je in het museum meer informatie verkrijgen over de tentoonstelling en de werken.

Wanneer

  • Dagelijks t/m 27 augustus 2023

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.