NACHTWACHT SHOW HET DONKERE SPIEGELBEELD

De tijd lijkt te hebben stilgestaan in het rustige dorpje Schemermeer, maar eigenlijk gebeuren er vreemde dingen. Schemermeer is namelijk een poort naar de onderwereld. Daarom duiken er geregeld mysterieuze wezens op, vaak met kwade bedoelingen. Gelukkig is er de Nachtwacht, drie bewakers van het goede en bovendien ook beste vrienden. 

Vlad, Wilco en Keelin vormen samen de Nachtwacht. Met hun speciale gaven waarbij ze in een vampier, weerwolf en elf transformeren, gaan zij samen de strijd aan tegen mystieke en gevaarlijke wezens die hun dorpje Schemermeer onveilig komen maken. In deze theatershow komen ze tegen hun grootste vijand ooit te staan: een spiegelbeeld van zichzelf, een Nachtwacht met duistere krachten! Voor Nachtwacht is dit al hun derde show, maar dit is de allereerste keer dat zij naar Nederland komen! 

Wanneer

  • Zaterdag 29 oktober 2022 om 10.30 uur
  • Zaterdag 29 oktober 2022 om 13.30 uur
  • Zaterdag 29 oktober 2022 om 16.00 uur

Prijzen

  • Reguliervan € 24,50 tot € 34,50

Neem alvast een kijkje

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.