Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) werkt aan een project waarbij hij verschillende kinderen interviewt over hun dromen en de toekomst van de wereld. Hij leidt een vrij onbezorgd leven, en als zijn zus hem vraagt een paar weken op haar negenjarig zoontje Jesse te passen, zodat zij voor diens vader kan zorgen, staat Johnny niet te springen. Toch haalt hij de banden aan met zijn slimme en gevoelige neefje. Wanneer Johnny het joch meeneemt op een roadtrip naar New York en New Orleans ontstaat er langzaam een unieke band tussen de twee. Johnny ontpopt zich als een surrogaatvader met alle angsten en verwondering die met het vaderschap gepaard gaan en leert Jesse dat er meer bestaat buiten het flitsende Los Angeles.

Oscarwinnaar Joaquin Phoenix keert terug in zijn eerste filmrol sinds Joker in dit in prachtig zwart-wit geschoten drama.

Prijzen

  • € 10,50 voor niet-leden, € 8,00 voor leden van Cinema Paradiso

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.