Nirvana's MTV Unplugged in New York


In 1993, op het hoogtepunt van zijn roem, werd de legendarische grungeband Nirvana uitgenodigd om op te treden in de Unplugged-serie van MTV. De set die ze speelden zou een plekje in ons collectieve geheugen opeisen. Nirvana opende met een cover van David Bowie’s The Man Who Sold the World en de toon voor de rest van de show was gezet: rauw en emotioneel geladen. Frontman Kurt Cobain was in topvorm. Zijn optreden ademde de kwetsbaarheid en de pijn die altijd al de rode draad in zijn songs vormden. Het was een van de laatste optredens van Nirvana: vijf maanden later werd Cobain dood aangetroffen en dat betekende het einde van een van de invloedrijkste bands van de jaren negentig.

Legendary Albums Live nodigt de LA-Live band uit voor een indringende remake van een van de meest iconische optredens uit de rockgeschiedenis.

Wanneer

  • Vrijdag 31 mei 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 29,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.