Part 13


Dat 13 niet per definitie een ongeluksgetal hoeft te zijn, bewijst deze editie van Back to the Country. Want wat een gelukzalig mooi programma staat je te wachten. Dick van Altena en Savannah presenteren prachtige titels uit de rijke schatkist van de country, vanaf de eerste tonen van Neil Youngs ‘Get Back to the Country’ tot de laatste klanken van het traditionele slotnummer ‘Country Roads’.

De band schrikt er niet voor terug om op gepaste momenten de countrygrenzen uit het oog te verliezen met aanverwante muziek uit de sixties. Dat wakkert niet alleen het nostalgiegevoel verder aan, maar komt ook de lust tot meezingen ten goede. We kunnen rustig stellen dat de successen van de twaalf edities uit het verleden wel degelijk een garantie voor de toekomst bieden: welkom bij ‘Back to the Country 13’ en op de fameuze afterparty in de foyer.

Wanneer

  • Donderdag 4 april 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 23,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.