50 jaar portret fotografie door Bram Visser

Bram Visser Fotografie is in Roosendaal en omgeving al meer dan 50 jaar synoniem voor professionele kwaliteit en vakmanschap. 


Fotograaf Bram Visser (Roosendaal, 1946) opende 50 jaar geleden zijn zaak in de Raadhuisstraat. In al die jaren heeft hij, bijgestaan door zijn vrouw Marijke Visser-Maas, duizenden mensen gefotografeerd. Veel bekende namen van Roosendaalse artiesten, de mensen achter het Tullepetaonse carnaval, zijn collega’s Herman Vreugde en Toon Mol, de gemeenteraad, voetbalclub RBC, grote artiesten die in schouwburg De Kring optraden en vooral ook heel veel minder bekende Roosendalers.

Hij fotografeert vaak in zwart-wit, zijn specialisme en won daar diverse prijzen mee. Maar zijn grootste voldoening haalt hij nog steeds uit een dik tevreden klant die trots naar buiten stapt met een ingelijste foto onder de arm. Tijd voor een terugblik. Géén afscheid, want Bram Visser is nog niet klaar met fotograferen.

Wanneer

  • Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag t/m 28 november 2021 13.30 - 17.00 uur

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.