Onderling Kunstgenot - BloemStuk


Locatie

Adres:
De Gouden Leeuw
Kerkplein 3
4709 BJ Nispen
Plan je route
Afstand:

Meer informatie

Tickets

Kristel heeft een gelukkig huwelijk. Een leuke baan, fijne vriendinnen, een bijzondere buurvrouw, een haat-liefdeverhouding met haar moeder en sinds kort kanker. Iedereen wil het beste voor Kristel, maar niemand weet wat dat nou echt is.

De tragikomedie BloemStuk laat op een luchtige manier zien wat deze ziekte met jouzelf en je omgeving doet.

Toneelvereniging Onderling Kunstgenot uit Nispen durft onder regie van Gijs de Rooij de uitdaging aan om een voorstelling over een zwaar onderwerp met de juiste dosis humor op de planken te brengen, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een zware avond! Integendeel: je gaat met een goed gevoel naar huis!

Bezoekers kunnen zich vanaf 19.00 uur  verzamelen bij De Gouden Leeuw in Nispen. Vanaf daar word je door een gids van TOK naar de speellocatie begeleid. De voorstelling begint daar om 20.00 uur.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 30 maart 2023 t/m 1 april 2023 om 19.00 uur

Prijzen

  • € 13,50
  • Een deel van de toegangsprijs wordt gedoneerd aan een goed doel: het regionale ‘Sta(p) voor elkaar’, opgezet door het Fytaal Cancer Support Center Team. Zij geven mensen die in behandeling zijn voor kanker een extra steuntje in de rug (op allerlei gebied). Meer informatie vind je op hun website www.stapvoorelkaar.nl

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.