Viva la Diva!


New York, ergens in de jaren veertig van de vorige eeuw. De gefortuneerde societydame Florence Foster Jenkins staat op het punt een klassiek zangrecital te geven in het prestigieuze Carnegie Hall. Het is uitverkocht, maar er is een probleem: ze zingt hemeltergend vals! En iedereen weet dat, behalve zijzelf.

De hilarische (a)muzikale komedie ‘Viva la Diva!’ is het waargebeurde verhaal van Florence Foster Jenkins. Deze verrukkelijke voorstelling, geschreven door Chris Ballance, oogstte in 1992 groot succes op het Edinburgh Festival Fringe, maar was daarna opmerkelijk genoeg nooit meer te zien. Frédérique Sluyterman van Loo kruipt in de rol van Florence, Erik Brey vertolkt de rol van pianist en echtgenoot. Alles zal live (vals) worden gezongen en op piano begeleid. Een voorstelling die je oren pijnigt, je lachspieren aanspant en je hart verwarmt.

Wanneer

  • Donderdag 29 februari 2024 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 26,50

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.