Sings Coldplay


Interview met Willem Jongeneelen
Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om een interview bij te wonen. Lees op deze pagina meer over de toegangsprijs van het interview. 

De immens populaire band Coldplay betekent veel voor Niels Geusebroek. Met name de eerste albums van de Britse groep rond Chris Martin zijn voor de singer-songwriter belangrijk. In 2018 speelde Niels de grootste hits van Coldplay al met zijn band in uitverkochte popzalen, nu brengt hij de show naar het theater.

Niels Geusebroek was in het begin van zijn carrière de frontman van de band Silkstone, die speelde op festivals als Lowlands en Pinkpop. Bij het grote publiek brak hij door in 2011, na zijn deelname aan The Voice. Snel daarna had hij zijn eerste hit met de gouden single Year of Summer en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de muziekwereld.

Wanneer

  • Vrijdag 24 november 2023 om 20.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 25,00

Locatie

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.