9x De lekkerste ijsjes

Zin in een ijsje?

Wie denkt aan een warme dag, denkt aan een ijsje halen. Toch? Heerlijk, verkoelend én een gezellig uitje. 

Denk je aan zomer, dan denk je aan ijs! De lekkerste snack op tropische dagen, maar eigenlijk is er altijd wel een reden te bedenken om een heerlijk ijsje te eten. Op deze plekken in Roosendaal en omgeving kun je terecht voor een heerlijk zomerse lekkernij.

  1. Simpel & Puur

Plantagebaan 1, Wouwse Plantage
Voor het ultieme vakantiegevoel koop je natuurlijk ijs uit een caravan! Bij Simpel & Puur in Wouwse Plantage staat een bijzondere ijscaravan voor de deur, waaruit ijs van de Gerdahoeve wordt verkocht. Van maandag tot en met zaterdag kun je hier tussen 12.00 en 17.30 uur terecht voor een heerlijk ijsje.

  1. De Hazelaar

Moerstraatseweg 15, Heerle
Bij de ijssalon bij De Hazelaar in Heerle staan maar liefst dertien heerlijke smaken ambachtelijk Italiaans ijs op je te wachten! Terwijl je elektrische fiets aan de oplader staat omdat je al een flinke fietstocht hebt gemaakt, geniet jij hier van een welverdiend ijsje.

  1. Maddey's 

Markt 44, Roosendaal
De roze picknickbanken van Maddey’s nodigen je uit om gezellig aan te schuiven voor een heerlijk ijsje. De vitrine is altijd goed gevuld met de meest uiteenlopende smaken, zoals vijg, bounty, zure matjes en bokkepoot. Maar ook de vertrouwde smaken zoals vanille en straciatella ontbreken niet in het assortiment.

  1. Café Tivoli

Kerkplein 6, Nispen
Café Tivoli is centraal gelegen in het dorp Nispen. Een ideaal rustpunt tijdens een wandeling of fietstocht. En laten ze hier nou net hele lekkere ijsjes verkopen, daar zeg je geen nee tegen! Ga voor een ijsje to go of geniet op het terras van een heerlijke verse coupe.

  1. Brasserie D'Ouwe Mart

Markt 42, Roosendaal
Een lekkere coupe op het terras of een ijsje voor in de hand: bij D’Ouwe Mart kan het allemaal! In het gezellige centrum van Roosendaal geniet je van de bedrijvigheid onder het genot van een ijsje. Overdag of tijdens een zomerse avondwandeling, want bij mooi weer kun je natuurlijk langer terecht!

  1. De Gerda Hoeve

Het Dreefje 3, Schijf
In het mooie buitengebied net buiten Nispen ligt ijsboerderij De Gerda Hoeve. Ook weer zo’n fijne plek om te pauzeren tijdens een fietstocht. Heerlijk room- en sorbetijs in verschillende smaken lacht je vanuit de vitrine toe. Dat wordt nog lastig kiezen! Op bestelling worden ook ijstaarten gemaakt: ideaal voor een feestje.

  1. De Pastabar

Markt 22, Wouw
Op het terras van De Pastabar in het sfeervolle hart van Wouw staat een gezellige foodtruck op je te wachten waar je heerlijk vers Italiaans schepijs kunt kopen. Loop met je ijsje een rondje door het dorp of strijk neer op het gras om even lekker te ontspannen.

  1. Sweet Shop Piccolo

Nieuwe Markt 35, Roosendaal
IJs, wafels, churros, donuts, ijskoffie en nog veel meer zoetigheden: dat is wat je vindt bij Sweet Shop Piccolo. Niet te missen dankzij het roze interieur. Ook een aanrader dus voor de zoete trek na het avondeten!

  1. Mon Ami

Nieuwe Markt 56, Roosendaal
Ken je de Bubble wafel al? Deze unieke wafel is ontstaan in Hong Kong en via New York en Londen overgewaaid naar Nederland. Een versgebakken wafel met vers ijs en de lekkerste ingrediënten. Bij Mon Ami worden de bubble wafels vers bereid in een speciaal wafelijzer. De wafel daarna opgerold tot een hoorntje en gevuld met ijs en toppings naar keuze. Smullen maar!

  1. Caffè Dono

Nieuwe Markt 3a, Roosendaal
Caffè Dono tilt de ijsbeleving naar een ongekend hoog niveau! Want als enige serveren zij het autenthieke Italiaanse ijsdessert Affogato. Hierbij wordt een bolletje vanille-ijs overgoten met hete espresso. Ze combineren zo hun koffie expertise met versgemaakt ijs. What's not to like? Kies uit een van de zes smaken die ze hier serveren en waan je weer even terug in bella Italia! 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.