Overnachten met kinderen in Roosendaal

Oogjes dicht

Op zoek naar een fijne plek om te overnachten met de kinderen? Wij zetten de leukste kampeerplekjes op een rij.

Wakker worden in een safaritent, blote voeten in het gras en vers brood bij het ontbijt: hét ultieme vakantiegevoel! In de omgeving van Roosendaal vind je allerlei leuke plekjes waar je heerlijk met het hele gezin geniet van een (kampeer)vakantie.

  1. Bed & Breakfast Onder Zeil

Holterbergsestraat 2b - Roosendaal
Bij Bed & Breakfast Onder Zeil vind je vier prachtige safaritenten die van alle gemakken voorzien zijn. Twee slaapkamers met in totaal plek voor vijf personen, een heerlijke veranda, een keuken én badkamer: werkelijk aan alles is gedacht. Een comfortabel bed, maar met de sfeer van een camping! Op het terrein kunnen de kinderen lekker spelen, er zijn kleine dieren en bij mooi weer is het zwembadje gevuld.

  1. Camping Landgoed Ottermeer

Ottermeerweg 2 - Wouwse Plantage
Camping Landgoed Ottermeer is een waar paradijs! In een prachtige groene oase kampeer je tussen de bomen en aan het ven. In het hoogseizoen vinden er allerlei workshops en activiteiten plaats, maar ook zonder dit vermaak hoef je je hier niet te vervelen. Geniet van prachtige zonsondergangen, lekker eten en sluit aan bij een yogales.

  1. Camping Getaway

Bosbesstraat 65 - Wouwse Plantage
Een camping voor rustzoekers die van ruimte houden. Vooral de kleinere kinderen zullen zich hier prima vermaken met het speeltuintje en het zwembad. Op de ruime plekken bij de tent of caravan is ook volop mogelijkheid om lekker te spelen! Je loopt vanaf de camping zo het dorpje Wouwse Plantage in.

  1. Mini camping De Heemshoeve

Halstersebaan 15 - Moerstraten
Op deze kleine, kindvriendelijke camping is genoeg te doen. Schommels, trampolines, skelters, glijbanen en zandbakjes zijn op de camping aanwezig. Bij mooi weer tovert de camping kleine zwembadjes tevoorschijn, die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook wordt er regelmatig een kampvuur gemaakt, waar kinderen zelf broodjes mogen bakken.

  1. Camping Zonneland

Turfvaartsestraat 6 - Nispen
In een prachtige groene omgeving ligt camping Zonneland. Vanuit hier ontdek je eenvoudig de prachtige omgeving, ook ben je zo in België. Op de camping is een buitenzwembad en de kinderen kunnen heerlijk spelen. Een prima plek dus voor een ontspannen vakantie!

Leuk om te doen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.