Kinderfeestjes Leisurepark Roosendaal

Check de allercoolste kinderfeestjes

Leisurepark De Stok is dé plek waar je moet zijn als je een kinderfeestje wilt geven. Voor de allerkleinsten én voor de grotere kids. Wedden dat er ook voor jou een perfect feestje bij zit? 

Zeg je Leisurepark De Stok dan zeg je de tofste kinderfeestjes voor de kids! Voor de allerkleinsten en voor de echte durfals, voor elke leeftijd is er een perfect feestje te organiseren. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag!

1. Een succesvolle klassieker: het zwemfeestje

We beginnen met een zwemfeestje bij de Stok. Een échte klassieker die al generaties lang een gegarandeerd succes is als kinderfeestje. En naast het bekende discofeestje kun je bij Zwembad De Stok nu ook terecht voor een zeemeerminnen- of haaienfeestje. De kids duiken dan letterlijk onder in hun eigen fantasiewereld!

2. Een bolwerk van speelplezier

Playdôme Roosendaal is met recht een bolwerk van speelplezier. Het is dan ook geen verrassing dat je hier terecht kunt voor de tofste kinderfeestjes! Je kunt hier lasergamen, playkarten, hyperbowlen en funcurlen met kids. Hier vind je dus letterlijk voor elk kind hét perfecte feestje! 

 

3. Jump jump jump!

Een actief verjaardagsfeestje waar je kind de coolste trucjes kan laten zien aan zijn of haar vriendjes? Dan is FunZone Trampolinepark Roosendaal de plek waar je moet zijn! Tijdens een Krazy Jump Party kunnen kinderen vanaf 2 jaar hun hart ophalen én al hun energie kwijtraken. Dit wordt gegarandeerd een kinderfeestje waar ze nog lang over napraten!

4. Avontuurlijk vliegen voor echte durfals

Is je kind een echte waaghals, dan vindt hij of zij een kinderfeestje bij Indoor Skydive Roosendaal waarschijnlijk het einde! En het is zeker niet alleen voor grote kinderen, vanaf 5 jaar kun je hier terecht voor het meest avontuurlijke feestje!

5. Voor de echte speurneuzen

Is je kind helemaal verzot op raadsels, puzzels en mysteries? Dan is een kinderfeestje bij Escape Roosendaal perfect! Geschikt voor de iets oudere kinderen die onverschrokken een spannend mysterie willen oplossen. Wedden dat ze hier nog lang over na zullen praten?

6. Klimmen, klauteren en bouwen

Een kinderfeestje bij Indoor Funzone Speeltuin Roosendaal staat gelijk aan een geweldig kinderfeestje! Samen met mascottes Okke & Pi gaan de kids op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Uitgespeeld? Dan staat er een tafel klaar waar er een verfrissende ranja klaar staat en ze nog heerlijk kunnen kleuren en spelen.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.