Kidsproof activiteiten Leisurepark Roosendaal

Kidsproof activiteiten

Op zoek naar leuke bezigheden voor met de kinderen? Bij Leisurepark Roosendaal vind je volop kidsproof activiteiten voor een heerlijk dagje weg!

Bij Leisurepark Roosendaal vind je volop vermaak voor kinderen. Bij deze kidsproof locaties weet je zeker dat ze zich uren kunnen vermaken. Plan dus snel een dagje Leisurepark Roosendaal.

Indoor speelparadijs Avontura

Bij indoor speelparadijs Avontura beleef je de grootste avonturen! Waar je ook kijkt, overal zie je speelpleinen met leuke attracties en spellen in verschillende thema’s. Dé plek waar de kinderen tot en met 12 jaar heerlijk kunnen uitrazen! Uiteraard is er ook volop plek voor volwassenen om onder het genot van een kop koffie een oogje in het zeil te houden.

Let's play bij Playdôme

Bij het gloednieuwe Multi Activity Center Playdôme kun je letterlijk alle kanten op. Van funcurlen tot lasergamen en van karten tot bowlen: je kunt het zo gek niet bedenken. En dat allemaal in Alpijnse sfeer! Sluit je dag af met het bezoek aan het schnitzelrestaurant, waar je je op de Zwitserse piste waant.

Zwembad De Stok

Een frisse duik nemen in een van de buitenbaden hoog zomer of in de winter lekker binnen zwemmen: in het heerlijke water van Zwembad De Stok vermaken de kids zich prima. Van de allerkleinsten die hun eerste zwemervaring opdoen tot de doorgewinterde zwemmers: aan iedereen is gedacht!

Jump erop los bij Krazy Kangaroo

Springen als een kangoeroe: dat kan natuurlijk alleen bij Krazy Kangaroo! Op de grote trampolines maak je de gekste sprongen en salto’s tot je duizelig bent. De uitdagende spellen die je al springend uitvoert maken het feest compleet.

Vliegen zonder parachute bij Indoor Skydive Roosendaal

Vliegen zonder parachute alleen voor volwassenen? Nee hoor! Bij Indoor Skydive Roosendaal ervaren ook kinderen dat geweldige gevoel van een vrije val! Na een instructie gaan de kids onder begeleiding aan de slag in de windturbine om hun skills te tonen. Een sensationeel uitje voor het hele gezin!

Ontdek meer

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.