Groepsuitjes Leisurepark Roosendaal

The place to be

Of je nu je jaarlijkse uitje met je sportvereniging plant, een vrijgezellenfeestje wilt organiseren of een dag weg wil met een groep vrienden, bij Leisurepark Roosendaal zijn er genoeg groepsuitjes voor de perfecte dag uit!

Op Leisurpark Roosendaal zijn er genoeg groepsuitjes te doen! Activiteiten waarbij de adrenaline door je lijf raast of uitstapjes waarbij je gegarandeerd een vrolijke middag hebt. Voor elke groep is er een perfect uitje te plannen! We geven je in deze blog een aantal tips om je te inspireren. Wedden dat je je niet gaat vervelen?

Playdôme: een complete dag weg onder 1 dak

We beginnen de tips met een van de jongste aanwinsten op Leisurepark Roosendaal, namelijk Playdôme. Perfect geschikt voor groepsuitjes in Nederland want dit is geheel overdekt! Je vindt hier meerdere activiteiten onder een dak. Ga bijvoorbeeld playkarten in elektrische karts, laser gamen, hyperbowlen, hakbijl gooien of funcurlen. Ook om de honger te stillen na zo’n actief uitje hoef je Playdôme niet te verlaten, de horeca verzorgt hier graag jouw diner of ijskoud drankje!

Ontwikkel je golftalent

Zijn jij en je groep meer in the mood voor een sportief uitje, doe dan zeker eens een golf clinic! Bij Golfcentrum Roosendaal boek je vanaf 7 personen een clinic en oefen je zo jouw golfskills samen met je vrienden. Geen zorgen, ook aan de inwendige mens wordt hier uiteraard gedacht, je kunt deze activiteit combineren met borreplankjes, een lunch, diner of zelfs een BBQ (vanaf 10 personen)! Er zijn verschillende arrangementen, zodat je hier gegarandeerd met elk gezelschap een topdag hebt!

Wereldse duikvlucht!

Voor de adrenaline junkies, liefhebbers van reizen én technische hoogstandjes is de Indoor Skydive op het Leisurpark ‘the place to be’! Je ervaart hier niet alleen het gevoel van een vrije val, door middel van een VR bril bevind je je ook in een klap in Hawaii, Dubai, San Diego, de Algarve of ons eigen, mooie Texel. Je beleeft hier met recht een werelds groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Geen tijd te verliezen in deze Escape Rooms

Stijgt bij jou en je vrienden de spanning zodra de tijd op die klok begint te tikken en de deur achter je dichtvalt? Dan zit je bij Escape Roosendaal zeker weten goed! Voor echte speurders en puzzelaars is het doen van een Escape Room uiteraard het perfecte uitstapje. Ook voor grotere groepen is deze locatie perfect, er zijn hier namelijk twee (verschillende) escape rooms om uit te ontsnappen! Deel de groep in twee en ga tegelijkertijd aan de slag en kijk wie er het eerst ontsnapt! En ben je met een kleinere groep, dan doe je ze toch gewoon allebei?

Dit zijn ze, onze tips voor een groepsuitje op het Leisurepark in Roosendaal. Kies jouw uitje, ga op pad en geniet van je dagje weg in Roosendaal!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.