Binnentuinen in Roosendaal

Verscholen terrassen

Even weg uit de drukte, een knusse plek om samen te genieten van een hapje en drankje. 

De binnenstad van Roosendaal kent vele verborgen pareltjes. Plekken die aan het oog van de vlugge voorbijganger worden onttrokken. Waar je uren op het gezellige terras kunt borrelen en de drukte van de stad aan je voorbij kunt laten gaan.

  1. Pinxos

Aan de Raadhuisstraat, bijna verscholen tussen twee panden, vind je de entree van Pinxos. Een restaurant in de sfeer van de pintxosbars in Baskenland, tapastentjes in Sevilla en de swingende straatjes in Latijns-Amerika. Hier kun je samen met vrienden en familie genieten van een diversiteit aan Spaanse pintxos en tapas met een Latijns-Amerikaanse twist. In de sfeervolle tuin klinkt regelmatig live muziek en is het gezellig tot in de late uurtjes.

 

  1. Festina lente

Wie bij Festina Lente binnenstapt, krijgt daar geen spijt van. Geniet van eerlijke producten en gerechten vol passie. Hun verborgen binnentuin is een heerlijk plekje om te vertoeven met zowel tafeltjes in de zon als in de schaduw. Ook op warme dagen dus de ideale plek voor een verfrissend drankje en een uitgebreide lunch.

 

  1. Ouderwetsch

Verscholen achter een oude poort aan de Raadhuisstraat staat de oude stadsboerderij waar restaurant Ouderwetsch zich in gevestigd heeft. Loop door de poort en langs het restaurant om uit te komen bij het terras, een klein stukje paradijs midden in de stad. 

  1. Los Latinos

Aan hetzelfde pleintje als restaurant Ouderwetsch is Argentijns grillrestaurant Los Latinos te vinden. Waar alle gerechten worden bereid op de grote houtskoolgrill. Los Latinos heeft in de loop van de jaren een goede reputatie opgebouwd door de hoge kwaliteit van hun product. Basis van dit alles zijn de beroemde steaks van lekker mals en vakkundig gegrild Argentijns rundvlees.

  1. Restaurant 1857

Verborgen achter de Molenstraat, staat 'het Koetshuis'. Een historisch pand met authentieke elementen dat ruimte biedt aan een modern restaurant. In Restaurant 1857 kun je bij de chef aan tafel schuiven, plaatsnemen in de serre of het oude woongedeelte waar je je ogen zult uitkijken. Wanneer het zonnetje zich laat zien gaan de deuren van de serre open en wordt zo verbinding gemaakt met het fijne terras. 

  1. Grand Café Chagall

Met een groot terras op de Markt én een sfeervolle binnentuin is er bij Grandcafé Chagall altijd een plekje voor jou. 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.