Tijd voor actie!

Tijd voor spanning en sensatie! Ontdek de leukste avontuurlijke uitjes bij Leisurepark Roosendaal.

Avontuurlijke activiteiten

Echte avonturiers en spelliefhebbers komen bij Leisurepark Roosendaal helemaal aan hun trekken. Met activiteiten voor zowel de waaghalzen als voor het hele gezin is een gezellige dag vol actie zo gevuld!

Let's play bij Playdôme

Bij Multi Activity Center Playdôme vind je verschillende activiteiten in Alpijnse sfeer onder één dak. Wat denk je van hakbijl gooien, funcurlen, karten, lasergamen en bowlen? Daag elkaar uit tijdens een spannende competitie en laat je van je beste kant zien! Sluit je dag af in het schnitzelrestaurant en waan je op de piste bij jouw favoriete wintersportlocatie. Een uniek uitje voor het hele gezin, met vrienden of collega's! 

Vliegen zonder parachute bij Indoor Skydive Roosendaal

Vliegen zonder parachute klinkt vooral heel erg gevaarlijk. Maar in dit geval is het helemaal veilig en daardoor een sensationele activiteit voor iedereen met lef! In de windturbine van Indoor Skydive Roosendaal ervaar je het gevoel van een vrije val zonder uit een vliegtuig te moeten springen. Hoogtevrees is dus geen excuus! Met de unieke virtual reality ervaring kun je er ook nog eens voor kiezen om te vliegen boven een wereldbestemming. Waar wacht je nog op? 

Ontdek golf bij Golfcentrum Roosendaal

Een balletje slaan klinkt misschien niet heel spannend, maar dat is het zeker wel! En al helemaal als je een bezoek brengt aan de Driving Range van Golfcentrum Roosendaal voor het onderdeel Toptracer. Hét perfecte uitje met familie, vrienden en collega's, waarbij je de strijd met elkaar aan gaat tijdens de spannende competitie. Op de gezellige loungebanken geniet je ondertussen van een hapje en drankje en maak je het uitje compleet.

Ontsnap uit de spannende kamers bij Escape Roosendaal

Weet jij binnen de tijd te ontsnappen uit de spannende kamers van Escape Roosendaal? Kraak de codes en los de spannende puzzels op, want op deze geheimzinnige plek wil je niet vast blijven zitten! Werk samen met je team en ontdek hoe goed jullie presteren onder druk. Wie daag jij uit voor dit avontuurlijke uitje?

Ontdek ook

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.