10x High Tea in Roosendaal

De 'High Tien'

De leukste adressen voor een High Tea. 

Of je nu een echte zoetekauw bent of een liefhebber van hartige hapjes: een high tea heeft voor iedereen wat lekkers te bieden! Van een klassieke afternoon tea zoals de Engelse adel ervan genoot tot aan een high tea met Midden-Oosterse invloeden. Bekijk hier de 'High Tien': de 10 leukste high tea adresjes van Roosendaal. 

  1. Maddey’s - onbeperkt ijs als dessert 

Maddey’s in Roosendaal heeft niet alleen het heerlijkste ijs, ook voor een high tea moet je zeker eens een bezoek brengen aan deze zoetroze winkel. Hartige hapjes en smakelijke zoetigheden die je elk seizoen verrassen: Maddey’s maakt steeds hapjes die passen bij de tijd van het jaar. De high tea sluit je, hoe kan het ook anders in een ijssalon, af met onbeperkt ijs en een slushpuppy. Need we say more?

  1. Eetboetiek Festina Lente - een feest van een high tea

Haast je langzaam; dat is vrij vertaald de betekenis van Festina Lente. En wij zeggen: haast je zeker naar Eetboetiek Festina Lente om daar op je gemak te genieten van een geweldige High Tea! Verwacht hier verse sandwiches, quiches, taartjes en andere zoetigheden die perfect op elkaar aansluiten. Alle gerechtjes worden hier met liefde gemaakt en dat proef je!  

  1. Culinicious - high tea op een unieke locatie 

Wil je een keer een high tea op een écht unieke locatie, ga dan eens naar Culinicious. Alleen de historische locatie in de oude Watertoren is al om van de watertanden. De high tea bestaat uit vier gangen en de gerechtjes zijn echt een lust voor het oog. Een echte aanrader voor wie zichzelf eens wil verwennen! 

Maddey's

Maddey's

Eetboetiek Festina Lente

Eetboetiek Festina Lente

Culinicious

Culinicious
  1. Captain Cook’s - op en top klassiek

Met meer dan 40 smaken thee zit dat onderdeel van de high tea bij Captain Cook’s sowieso al goed. En de gerechtjes doen er zeker niet voor onder! In twee gangen worden er de lekkerste huisgemaakte hartige én zoete lekkernijen geserveerd, eventueel aan te vullen met een overheerlijke Cava. Captain Cook’s is dé perfecte uitvalsbasis als je een bezoek aan het centrum van Roosendaal wilt combineren met een high tea. Een echte aanrader! 

  1. De Torteltuin - high tea zoals het heurt 

Als ze ergens weten hoe een high tea écht hoort te worden geserveerd is het in de Torteltuin in Nispen wel. Zij verdiepten zich in de high tea zoals die ontstaan is in het Engeland van de negentiende eeuw. Bij aankomst neem je dan ook plaats aan een volledig volgens de etiquette gedekte tafel, inclusief menukaartje. Je krijgt vervolgens drie soorten lekkernijen gepresenteerd: sandwiches, scones en sweets die van beneden naar boven geserveerd worden op een etagère. 

  1. 't Paviljoen - stop voor de shoppers 

Een dagje shoppen afwisselen met een heerlijke high tea? Dan is ‘t Paviljoen het restaurant voor jou! Dit unieke pand ligt boven de parkeergarage en midden tussen alle winkels die het centrum van Roosendaal rijk is. Een top locatie waar je heerlijk kunt genieten van de lekkerste hartige en zoete hapjes bij een high tea.

Captain Cook's

Captain Cook's

De Torteltuin

De Torteltuin

't Paviljoen

't Paviljoen
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.