Blogs

Laat je inspireren

In Roosendaal en omgeving is altijd iets te doen. Ontdek de verborgen plekjes, de leukste boetiekjes en de beste tips van insiders.

Op deze pagina vind je de beste tips en inspiratie over Roosendaal en omgeving. Van de tofste hotspots tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

19 resultaten

Carnaval in Roosendaal

Eind februari begint het weer, het leutigste feest van het jaar: carnaval! Tullepetaonestad dompelt zich onder in feestgedruis en bij deze 11 activiteiten moet je zeker zijn.

Meer lezen

Carnaval in Roosendaal

Wat te doen als het regent

Is de weersvoorspelling niet zo best? Of valt het geplande uitje in het water? Ook dan is er in Roosendaal genoeg te doen en beleven. Met deze zeven tips hoef je niet thuis te blijven.

Meer lezen

Wat te doen als het regent

Herfstvakantie met kinderen

De herfstvakantie is in zicht, tijd voor leuke uitstapjes met de kinderen. Wat is er te doen in Roosendaal? Wij zetten 9 tips voor je op een rij.

Meer lezen

Herfstvakantie met kinderen

Leisurepark Roosendaal

Avontuur, shoppen en genieten komen samen in Roosendaal. Aan de rand van de stad maar omringd door natuur vind je Leisurepark Roosendaal, waar alles is om een fantastische tijd te beleven.

Meer lezen

Leisurepark Roosendaal

Binnentuinen

Plekken die aan het oog van de vlugge voorbijganger worden onttrokken. Waar je uren op het gezellige terras kunt borrelen en de drukte van de stad aan je voorbij kunt laten gaan.

Meer lezen

Binnentuinen

Koffie hotspots

De geur van vers gemalen koffiebonen, het aroma komt je tegemoet wanneer je binnen stapt. Van romige cappucinos tot aan robuuste zwarte koffie, dit zijn de adresjes voor de lekkerste koffie.

Meer lezen over Koffie hotspots

Koffie hotspots
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.