Blogs

Laat je inspireren

Op deze pagina vind je de beste tips en inspiratie over Roosendaal en omgeving. Van de tofste hotspots tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

14 resultaten

Leisurepark Roosendaal

Avontuur, shoppen en genieten komen samen in Roosendaal. Aan de rand van de stad maar omringt door natuur vind je Leisurepark Roosendaal, waar alles is om een fantastische tijd te beleven.

Meer lezen

Leisurepark Roosendaal

Binnentuinen

Plekken die aan het oog van de vlugge voorbijganger worden onttrokken. Waar je uren op het gezellige terras kunt borrelen en de drukte van de stad aan je voorbij kunt laten gaan.

Meer lezen

Binnentuinen

Koffie hotspots

De geur van vers gemalen koffiebonen, het aroma komt je tegemoet wanneer je binnen stapt. Van romige cappucinos tot aan robuuste zwarte koffie, dit zijn de adresjes voor de lekkerste koffie.

Meer lezen over Koffie hotspots

Koffie hotspots

5x zomerse fietsroutes

Ontdek Roosendaal en omgeving op de fiets deze zomer. De vijf mooiste fietsroutes langs de leukste plekjes, picknickmand mee en gaan!

Meer lezen

5x zomerse fietsroutes

Weekendje weg met vrienden

Mountainbiken, wielrennen, skydiven: het kan allemaal in Roosendaal! Maar ook de inwendige mens wordt hier niet vergeten. Dit zijn onze tips voor een weekendje weg.

Meer lezen

Weekendje weg met vrienden

Eten met kinderen

Met het hele gezin uit eten is soms best een uitdaging. Op zoek naar leuke adressen om te eten met kinderen? Dit zijn de plekken waar ook de kleintjes goed kunnen smullen.

Meer lezen

Eten met kinderen
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.