Blogs

Laat je inspireren

In Roosendaal en omgeving is altijd iets te doen. Ontdek de verborgen plekjes, de leukste boetiekjes en de beste tips van insiders.

Op deze pagina vind je de beste tips en inspiratie over Roosendaal en omgeving. Van de tofste hotspots tot aan lijstjes met de leukste dingen om te doen in de vakantie. Je zult hier altijd wel iets vinden dat jou inspireert.

24 resultaten

10x High Tea

10x High Tea

Wat de gelegenheid ook is, een high tea is altijd een goed idee. Van een klassieke afternoon tea tot een high tea met Midden-Oosterse invloeden. De leukste adressen staan in de 'High Tien' van Roosendaal.

Meer lezen

Wat te doen als het regent

Wat te doen als het regent

Is de weersvoorspelling niet zo best? Of valt het geplande uitje in het water? Ook dan is er in Roosendaal genoeg te doen en beleven. Met deze zeven tips hoef je niet thuis te blijven.

Meer lezen

Leisurepark Roosendaal

Leisurepark Roosendaal

Avontuur, shoppen en genieten komen samen in Roosendaal. Aan de rand van de stad maar omringd door natuur vind je Leisurepark Roosendaal, waar alles is om een fantastische tijd te beleven.

Meer lezen

7x Binnentuinen

7x Binnentuinen

Plekken die aan het oog van de vlugge voorbijganger worden onttrokken. Waar je uren op het gezellige terras kunt borrelen en de drukte van de stad aan je voorbij kunt laten gaan.

Meer lezen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.