Binnenstad in bloei

Lente in de binnenstad

Het voorjaar is begonnen en daar bloeien we van op! We trekken er op uit om de nieuwe voorjaarscollectie te shoppen en te genieten van het lentezonnetje op het terras. Ontdek het zelf… De binnenstad bloeit!

De lente is begonnen en daar wordt iedereen vrolijk van. Iedereen trekt er weer gezellig op uit, en de binnenstad is er helemaal klaar voor. Shop een fleurige nieuwe outfit, pak een terrasje in de zon en ga fluitend nieuwe avonturen tegemoet. Ontdek het zelf… De binnenstad bloeit!

Trek erop uit!

De winterjassen kunnen de kast in en de zonnebrillen mogen op: het is weer lente! Tijd om erop uit te gaan en de gezelligheid van de mooie Roosendaalse binnenstad te ontdekken. Laat je inspireren door de vrolijke kleuren van de voorjaarscollecties, fleur je huis op met de mooiste boeketten en geniet van een heerlijke lunch in de zon op een van de vele gezellige terrassen. De binnenstad biedt alles wat je dit voorjaar nodig hebt om weer helemaal op te bloeien.Jouw tuin ook laten bloeien?

Niet alleen de binnenstad bloeit, maar je kunt nu ook je eigen tuin laten bloeien. Om de lente te vieren krijg je bij je volgende aankoop bij een van de deelnemende winkels of horecazaken een gratis zakje bloemzaadjes! Bekijk hieronder de deelnemers en de voorwaarden.

Deelnemende winkels en horecazaken

Voorwaarden

De actie gratis bloemzaadjes loopt van 16 april t/m 15 mei zolang de voorraad strekt. De gratis bloemzaadjes worden alleen uitgegeven bij deelnemende winkels waarbij elke winkel en horecazaak de aankoopvoorwaarden heeft vermeld middels een poster. De lijst van deelnemende winkels en horecazaken staan op deze webpagina vermeld.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.