December in de binnenstad

December cadeaumaand

December is een échte feestmaand, en dat moet gevierd worden! Met ruim 200 zaken is de Roosendaalse binnenstad de perfecte plaats om jouw decembercadeaus te scoren. Zo heb je alles verrassend snel in huis en worden jouw cadeaus in veel zaken direct ingepakt.

December is een échte feestmaand, en dat moet gevierd worden! Het is een maand van samenzijn met familie en vrienden, heerlijk eten én een maand vol geluk. In de binnenstad van Roosendaal vinden we dat geluk is om te delen. Daarom ontvang je van 1 t/m 31 december bij elke aankoop in de Roosendaalse binnenstad een gelukskaartje waarmee jij mooie prijzen kunt winnen! Zo maak jij kans op één van de vele cadeaukaarten.

Hoe werkt het?

  1. Shop in de deelnemende winkels (te herkennen aan het bordje bij de kassa)
  2. Ontvang bij een aankoop een gelukskaartje met een unieke wincode
  3. Speel mee & maak kans op mooie prijzen:

Met een beetje geluk win jij een cadeaubon tot wel €100 van jouw favoriete winkel! Een leuk cadeau voor jezelf of misschien wel voor iemand anders.

Met wie ga jij je geluk delen? Tot snel in de binnenstad!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.