Koop Lokaal Winactie

Win een diner voor twee

Kies je voor de klassieke Franse keuken, heerlijke Spaanse tapas of toch liever Italiaans? De keuze is aan jou! Deel de Koop Lokaal polaroid foto op je Social Media kanalen en maak kans op een diner voor twee. 

In Roosendaal vind je alles verrassend dichtbij. Niet alleen de tofste interieur- en kledingwinkels, maar ook de leukste restaurants! En wat is er nou gezelliger dan een dagje shoppen afsluiten met een heerlijk diner? Daarom organiseren we de Koop Lokaal win-een-diner-voor-twee actie.

Zo doe je mee

  1. Zorg dat je een van de speciale Koop Lokaal Polaroid foto's weet te scoren! Dat doe je op de volgende locaties en dagen: Wouw (zondag 1 mei), binnenstad Roosendaal (zaterdag 7 mei), Tongerloplein Roosendaal (zaterdag 14 mei), Nispen (zaterdag 14 mei), Dijkcentrum Roosendaal (zaterdag 21 mei, ochtend), Winkelcentrum Lindenburg (zaterdag 21 mei, middag), Designer Outlet Roosendaal (zaterdag 28 mei). 
  2. Deel je foto op Social Media tijdens de actieperiode (1 t/m 31 mei 2022), tag de officiële Facebook of Instagram pagina van Bezoek Roosendaal en gebruik de hashtag #kooplokaalroosendaal.
  3. Je maakt nu kans op een diner voor twee van max. € 100 in een restaurant naar keuze in de gemeente Roosendaal! Op vrijdag 3 juni maken we de winnaar van deze actie bekend. 

Actievoorwaarden

Meer weten over de voorwaarden van deze winactie? Je checkt de actievoorwaarden hier

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.