Koop Lokaal in Roosendaal

Verrassend dichtbij!

Voor de allerbeste producten hoef je niet ver te zoeken. Die vind je gewoon in Roosendaal. De leukste dingen om te geven of te krijgen. De laatste trends voor kleding en interieur. De meest bijzondere delicatessen. Het is allemaal verrassend dichtbij!

Winkelcentrum Roosendaal Passage

Roosendaal barst van de unieke winkels, bijzondere evenementen en sfeervolle horeca. Zowel in de stad als in de dorpen is er dan ook genoeg te shoppen en beleven! Zin om er dit voorjaar en deze zomer op uit te gaan? Kijk dan zeker eens rond bij al het moois wat Roosendaal te bieden heeft!

Tips & inspiratie

De leukste evenementen in Roosendaal

De komende maanden is er genoeg te doen in Roosendaal! Van bourgondische festivals tot aan de gezelligste concerten, van sfeervolle markten tot aan prachtige openluchtvoorstellingen. En laten we vooral de bijzondere wielerzomer niet vergeten die voor ons ligt! Van een wielerquiz tot aan de doorkomst van de Vuelta die de nodige aandacht krijgt: de wielersportliefhebber haalt deze zomer zijn hart op in Roosendaal!

Hier ga je shoppen!

Waar je moet zijn voor een nieuw interieur voor je woonkamer, de nieuwste items voor je zomergarderobe of de heerlijkste delicatessen? Je vindt alle shoplocaties in Roosendaal via onderstaande link. Veel shopplezier!

Shoplocaties
Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.