Picknickplekken in Roosendaal

De mooiste picknickplekken

Zodra het lekker weer is, breekt het picknickseizoen weer aan. Geniet van het mooie weer op een kleedje, in Roosendaal en de dorpen zijn de leukste picknickplekjes te vinden. Weet je niet zo goed waar je moet zijn? Wij zetten wat tips voor je op een rij!

Haal het meeste uit de zonnige dagen met een gezellige picknick! Bestel of maak allerlei lekkers, kleedje mee en hup naar je favoriete plek! Gelukkig zijn er genoeg mooie plekken in onze groene stad en dorpen. Van mooie grote parken tot verborgen plekjes: dit zijn onze favoriete picknickplekken. 

1. Emile van Loonpark, Roosendaal

Picknicken in de binnenstad
Lekker dicht bij de stad, maar het voelt alsof je midden in de natuur zit: in het Emile van Loonpark kun je in alle rust genieten van jouw picknick. Ga lekker met je kleedje in het gras zitten of strijk neer op een van de vele bankjes. Er is water, zon en schaduw. Wat wil je nog meer? Loop langs de bibliotheek onder het tunneltje door en je bent er!

2. Burgemeester Coenenpark, Roosendaal

Pareltje net buiten het centrum
Net buiten het centrum, gelegen in de statige Parklaan, vind je het Burgemeester Coenenpark. Ook dit park ligt aan het water en is op zomerse dagen ideaal voor een picknick. Met aan het eind van het park een voetbalveldje en kleine speeltuin is dit ook een fijne plek om met de kids naartoe te gaan.

3. Vrouwenhofpark, Roosendaal

Je eigen picknickfestival
Bekend van de food- en muziekfestivals: het Vrouwenhofpark. Aan de ene kant van het park kun je lekker sportief bezig zijn bij de skatebaan of op kleine veldjes tussen de prachtige bloemen genieten, en aan de andere kant van het park kun je prima je picknick uitstallen op voldoende afstand van elkaar. Je hebt hier wat minder schaduw op het open veld, dus perfect voor echte zonliefhebbers!

4. Burgemeester Godwaldtpark, Roosendaal

Groot, groter, grootst
Ben je op de fiets? Dan ben je zo in het Burgemeester Godwaldtpark. In dit ruim opgezette park zoek je op warme dagen verkoeling onder de enorme bomen of lig je lekker te genieten in de volle zon. Voldoende plek en heerlijk rustig, op steenworp afstand van de levendigheid van de stad.

5. De Wielewaal, Nispen

Bosachtige omgeving in het park
Een heerlijke plek om even te stoppen tijdens een fiets- of wandeltocht. Genoeg ruimte midden in het groen! Ook met kinderen een ideale plek voor een rustpauze: dankzij de speeltoestellen en het blotevoetenpad kunnen zij zich hier prima vermaken.

6. Catharinapark, Wouw

Ontspannen in het mooie Wouw
Net buiten het levendige hart van Wouw kun je ontspannen in het Catharinapark. Dit ruime park, waar het ook voor kinderen goed toeven is, heeft tal van mooie plekjes waar je heerlijk in het zachte gras kunt neerstrijken. Haal iets lekkers af bij de horeca of shop je picknick bij de nabij gelegen supermarkt en geniet!

7. Park Landeweel, Wouw

Verborgen plekje in het groen
Het is wellicht even zoeken, maar als je het eenmaal gevonden hebt dan kun je hier heerlijk genieten van je meegebrachte picknick! Via een smal pad startende aan de straat Landeweel, kom je in dit verborgen park uit.

 

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.