Hotspots

Zomerse hotspots

Een lekkere cocktail, een festival of stoere activiteit: op deze plekken moet je zijn deze zomer!

Hip en happening

Deze zomer hoef je je niet te vervelen, want met deze hotspots vul jij jouw zomerse agenda in een mum van tijd. In de omgeving van Roosendaal vind je allerlei plekken waar het goed toeven is, zowel met prachtig zomerweer als op dagen waar de weergoden niet helemaal meewerken.

Bravo24

Bravo24 zorgt deze zomer voor jouw portie strand. Van vrijdag tot en met zaterdag kun je hier terecht voor een ‘foodflight to the beach’ naar ‘Gamba’s A La Playa’, oftewel: onbeperkt gamba’s eten van de Ofyr! Denk er een lekkere cocktail bij, voetjes in het zand… Niet verkeerd toch? Liever een beetje actie? Dan staan er ook nog eens uitdagende beach games voor je klaar!

Bioscoop C-Cinema

Een gloednieuwe bioscoop die helaas maanden lang de deuren gesloten moest houden. Maar nu is het tijd om te gaan genieten in de comfortabele stoelen van de zes zalen tellende bioscoop! Gelegen in hartje Roosendaal en dus ideaal te combineren met een hapje eten voorafgaand aan de film. Bekijk deze zomer alle nieuwe films hier en sluit je dag heerlijk ontspannen af!

SPOT

Een echte hotSPOT deze zomer is pop-up containerbar SPOT. In de upcoming wijk Stadsoevers vind je deze toffe plek, waar je kunt genieten van een lekker biertje, de beste hotdogs in town en andere lekkere drankjes en gerechtjes. Ervaar de sfeer van een strandtent, en dat gewoon op loopafstand van het centrum van Roosendaal.
 

Cabaretvoorstellingen Openluchttheater Vrouwenhof

Voor een avond vol humor en gezelligheid moet je natuurlijk naar een cabaretvoorstelling. Deze zomer ben je in Openluchttheater Vrouwenhof aan het goede adres voor een programmering vol cabaret! Wat denk je bijvoorbeeld van Veldhuis & Kemper, Thijs Kemperink en Peter Pannekoek? Uiteraard kun je in het openluchttheater ook terecht voor concerten. 

SkyDive

Vliegen zonder parachute, dat kan bij Indoor SkyDive Roosendaal. In een windtunnel zweef je alsof je een echte vrije val maakt. Een onvergetelijk ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Ideaal voor mensen met hoogtevrees die parachutespringen op hun bucketlist hebben staan!

Bierproeverij

Met een assortiment van maar liefst 150 verschillende bieren, ben je bij café De Sjoes aan het juiste adres voor een High Beer. Geniet van vijf verschillende proefglaasjes bier en allerlei lekkers zoals nacho’s, Franse kazen, tapas en stokbrood. Een heerlijk bourgondisch avondje met vrienden, op het gezellige terras aan de Markt.

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.