Nazomerfestival in Roosendaal

Save the date! Festival Op de grens

Zinderend nazomerfestival in Roosendaal op 10, 11 en 12 september. Reserveer nu je tickets voor de gratis en betaalde voorstellingen!

Geniet van een totaalbeleving met eten, drinken, muziek, dans en theater in een bijzondere setting op unieke locaties. Laagdrempelig, inspirerend en artistiek. Op 10, 11 en 12 september wordt Roosendaal omgetoverd tot dé culturele place to be voor iedereen. Festival Op de grens brengt cultuur naar je toe!

Festival Op de grens

Het festival vindt plaats op verschillende unieke locaties in Roosendaal, zowel in de binnenstad als in de upcoming wijk Stadsoevers. Voor een deel van het programma is het reserveren van kaartjes verplicht, maar een groot deel is ook vrij toegankelijk in de openlucht. Wil je zeker zijn van een plekje bij jouw favoriete voorstelling? Bekijk het volledige programma en reserveer jouw tickets!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.