Fijne horeca voor het hele gezin

Kids-proof horeca

Waar kunnen de kids lekker spelen tijdens het wachten en waar is de menukaart ingesteld op de kleine eters? Wij zochten het voor je uit.

Met het hele gezin uit eten is soms best een uitdaging. Je wilt niet te lang aan tafel zitten, maar alleen wat frietjes eten is ook weer wat afgezaagd. Kinderen hebben ruimte nodig en een kindvriendelijke menukaart, zodat je gezellig met je kroost buiten de deur kunt eten in Roosendaal en omgeving.

Bonnefooi

Het ongedwongen sfeertje bij Bonnefooi maakt dat iedereen zich hier thuis voelt, jong en oud! Geniet samen van fingerfood, of maak een keuze uit de ‘Kids Zone’: de lekkerste gerechtjes die zijn aangepast op de eetlust van jouw kleintje. Geen patat met kroket, maar wereldse gerechten zoals Turkse pizza en saté. Ook leuk: je kunt hier een potje tafelvoetbal spelen!

Brasserie T-Huis

Midden in de groene omgeving van landgoed Visdonk ligt het bosrijke terras van Brasserie T-Huis. Voor een break tijdens een lekkere wandeling of als tussenstop van een mooie fietstocht: op deze plek kom je samen even helemaal tot rust. Het terras is lekker ruim opgezet en vanuit hier duik je zo het bos in, waar ook een aantal speeltoestellen voor de kleintjes te vinden zijn.

De Pastabar

Bij De Pastabar waan je je helemaal in Italië! De lekkerste pizza’s en pasta’s komen hier uit de keuken. Op het terras midden op de Markt heb je alle ruimte om te genieten van al het lekkers. De ‘bambini’ smullen van de speciaal aangepaste pasta en pizza, met natuurlijk een heerlijk Italiaans schepijsje toe.

Maddey’s

Als je langs Maddey’s op de Markt in Roosendaal loopt, kan het niet anders dan dat je oog getrokken wordt door de roze gevel. Voel je je kind al aan je arm trekken? Hij/zij heeft zin in een ijsje! En dan ben je hier aan het juiste adres. Een vitrine vol met de meest uiteenlopende smaken om uit te kiezen: een groot feest!

De Pannekoekenbakker

Pannenkoeken doen het eigenlijk altijd goed bij kinderen, maar bij De Pannekoekenbakker in Heerle is pannenkoeken eten helemaal een feestje. Op de kaart staan de meest uiteenlopende pannenkoeken, met naast de kinderpannenkoek ook nog een speciale variant voor peuters. Het hele gezin eet hier dus het bord leeg! Met de ‘smulmunten’ spaar je voor leuke cadeautjes en in de speeltuin besteed je de tijd tot de pannenkoek op tafel staat goed.

Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans in winkelcentrum Roselaar geniet je van heerlijke bagels. Voor de kids in speciale kindvriendelijke varianten, voor de volwassenen de lekkerste bagels met bijvoorbeeld zalm of carpaccio. Naast het overdekte terras is een speelhoek, waar de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven terwijl jij nog even geniet van een lekkere koffie of verse smoothie.

Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Speeltuin Vrouwenhof is de grootste speeltuin van Roosendaal, waar je terecht kunt voor uren speelplezier. En van al dat spelen word je hongerig! Gelukkig is binnen de speeltuin een pannenkoekenrestaurant te vinden, waar je na afloop of tussendoor aanschuift voor heerlijke pannenkoeken.

Ook leuk om te doen

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.