De leukste hartverwarmende activiteiten

De leukste hartverwarmende activiteiten

Van 26 november tot en met 9 januari staat Roosendaal in het teken van Hartverwarmend Roosendaal.

Hartverwarmend Roosendaal

Van 26 november tot en met 9 januari staat Roosendaal in het teken van Hartverwarmend Roosendaal. Met volop winterse activiteiten en evenementen mag een bezoek aan de stad en omliggende dorpen niet ontbreken! Wil jij weten waar je moet zijn? Lees dan snel onderstaande tips!

Roosendaal on Ice

26 november t/m 9 januari, Kadeplein Roosendaal
Tijd om de ijzers onder te binden! Deze winter wordt het Kadeplein het schaatshart van Roosendaal. Op de sfeervolle binnen- en buitenschaatsbaan kun je eindeloos rondjes schaatsen zonder door het ijs te zakken. Schaatsplezier voor jong en oud! Uiteraard kun je hier ook lekker opwarmen met koek en zopie.

Wouw on Ice

11 december t/m 9 januari , Markt Wouw
De knusse Markt in Wouw wordt deze winter weer omgetoverd tot ijsparadijs. Met een curlingcompetitie, verschillende optredens en schoolschaatsen is de ijsbaan dé ontmoetingsplek! Haal je schaatsen dus uit het vet en breng een bezoek aan de ijsbaan van Wouw.

Advent-ramen-route Nispen

Zoals bij een adventkalender elke dag een vakje opengemaakt wordt, zal bij de Advent-ramen-route in Nispen elke dag een nieuw versierd en verlicht raam geopend worden. Zo ontstaat er een alternatieve adventkalender en een leuke wandelroute langs verschillende versierde ramen tijdens de donkere dagen voor Kerstmis. Het eerste raam wordt geopend op 1 december, vanaf 24 december tot en met 1 januari zijn alle ramen verlicht.

Kerstkoopavond

22 en 23 december, binnenstad Roosendaal
Op de valreep nog de laatste kerstcadeaus scoren? Dat kan op 22 en 23 december tijdens de speciale kerstkoopavond! De winkels in de binnenstad zijn deze dagen extra geopend zodat iedereen nog wat extra tijd krijgt om inkopen te doen. Geniet van de sfeervol aangeklede winkels en ga op zoek naar jouw perfecte cadeau!

Bewonder de kerstboom

Een kerstboom in huis is natuurlijk extra gezellig tijdens de feestdagen, maar je hebt kerstbomen en kerstbomen. En deze kerstboom is wel héél bijzonder! Een boom van ruim 12 meter hoog, bomvol prachtige lichtjes en hangers, die óók nog eens verhalen kan vertellen. Kom tijdens Hartverwarmend Roosendaal naar de Markt in Roosendaal om de boom te bewonderen en te luisteren naar de winterse verhalen.

Alle activiteiten

Ben je benieuwd naar alle activiteiten die tijdens Hartverwarmend Roosendaal georganiseerd worden? Bekijk dan de volledige agenda!

Om deze webapp aan je beginscherm toe te voegen, tik op het delen-icoon en kies 'Zet op beginscherm'. Om deze webapp aan je startscherm toe te voegen, open het menu en kies 'Toevoegen aan startscherm'.